За мен и блога

Здравейте, любители на пътуванията и приключенията. Казвам се Георги и реших да създам този блог с идеята да имам къде да споделям своите пътувания, да давам съвети и препоръки и ако мога да помогна на онези, които са решили да си подарят приключение на вече посетени от мен местенца.

georgi-gyuzelov

По професия съм журналист, а по дух страстен пътешественик. Използвам всеки свободен момент, за да планирам пътуване, но за съжаление не разполагам с много свободно време, за да осъществя всяка цел.

Мечтая някой ден да бъда пътешественик на пълен работен ден и вярвам, че този ден не е далеч. Засега този блог е моето хоби и вярвам, че ще стане вашето място.

 

За блога

World2explore.eu стартира в края на 2018 година като блог за пътуване. В наши дни всеки може да има блог и т.н. конкуренция е огромна. За щастие world2explore.eu успя да спечели мнозина и да се превърне в техен източник на идеи за бъдещи пътувания.

С всеки изминал ден блогът се радва на повече публикации и най-важното – на повече читатели.

През декември 2021 година блогът бе отличен на първо място на Годишните награди в туризма, организирани от Министерството на туризма на Република България.

блога награда министерство на туризмаБлагодаря ви!